Lær om meg
Fra Wien til Norge
I oktober 2024 flyttet vi fra Wien til Norge, nærmere bestemt til Østre Toten. Den vakre naturen, det bølgende landskapet og nærheten til Mjøsa imponerte oss så mye at vi ønsket å gjøre dette stedet til vårt nye hjem. Etter flere år som Requirements Engineer i et stort energiselskap var tiden inne for å bytte ut storbylivet med friheten og roen på landet.
Hvordan jeg begynte å bake brød
Jeg begynte å bake for omtrent 6 år siden. Ærlig talt, brødene og bollene fra supermarkedet og til og med fra bakeriene i Wien var ikke gode nok for meg – selv ikke de dyre.
Så jeg hadde ikke noe annet valg enn å begynne å bake selv. Nå gjør jeg det faktisk daglig. Om det ikke er brød eller bakst, så er det pizza, wraps eller noe søtt. Bortsett fra baking er egentlig bare fiske en lidenskap jeg har drevet med enda lenger. (Hvis noen er interessert – jeg er alltid åpen for tips om gode fiskeplasser og fisketurer sammen!)
Viktige verdier
I Østerrike har jeg alltid vært opptatt av økologiske produkter fra regionen. Dette ønsker jeg å fortsette med her i Norge. For tiden er jeg fortsatt på jakt etter de riktige produktene, selv om jeg selvfølgelig vet at norske matvarer generelt holder en svært høy standard.
Mitt tilbud
Hvert brød blir bakt fersk på bestilling. Bestill innen onsdag og hent brødet ditt til helgen – enkelt og ukomplisert.
Meg forpliktelse
Jeg velger ingrediensene med omhu og tar meg tid til det hvert brød virkelig trenger, for å sikre at hvert stykke oppfyller mine personlige standarder for kvalitet og smak.
Kvalitet og smak
Hvert brød og bakst lages med ingrediensene jeg har tilgjengelig og etter tradisjonelle oppskrifter, som garanterer full smak og perfekt tekstur.
Kundetilfredshet
Din tilfredshet er det viktigste for meg. Jeg baker fersk hver uke, slik at du og familien din alltid har det beste brødet på bordet.
Bærekraft og ansvar
Jeg følger en bærekraftig tilnærming til baking gjennom valg av ingredienser og miljøbevisst emballasje for å minimere vårt økologiske fotavtrykk. Bakevarer som ikke oppfyller ønsket kvalitet blir tørket og brukt som gammelbrød i nye brød.


Klar for deilig, håndlaget brød?
Opplev nybakte brød og bakst som løfter måltidene dine til et nytt nivå. Enten du er en brødelsker eller bare setter pris på kvalitet og smak – bestill innen onsdag og nyt det i helgen.